Yellow Rocks

Dit is mijn allernieuwste ontwerp! 
'T is echt "one of a kind"!

Deze wollen werktas is al breiend ontstaan en steeds bijgesteld, tot ie, voor mijn gevoel, helemaal is zoals een tas moet zijn: mooi en vooral erg handig.


Zo heb ik een apart vak gemaakt waar je een fles water in kunt doen. Om een slok te nemen hoef je dus niet eerst heel je tas door te spitten.

De buitenkant van de tas is gemaakt van een garenblend bestaande uit Alpaca en wol. Dat maakt 'm erg stevig, maar toch zacht. Hij is gevoerd met een stof waar een streeppatroon is ingeweven. Door middel van een rits blijft de inhoud beschermd.


Deze tas heeft een stevige brede schouderband die je in lengte kunt aanpassen. Als je 'm op je rechterheup draagt zit de gesp aan de achterkant. In het aparte beschermvak kun je je laptop of tablet kwijt. Het vak voor is groot genoeg voor een aantal A4 dossiers (of zoals op e foto: tijdschiften). Aan de zijkant zit een apart vakje voor een flesje. Het vakje zit aan de kant waar je de tas met de rits open maakt, zodat je het flesje kunt pakken, zonder dat de hele inhoud van de tas zichtbaar is.
Aan weerszijden van het voorvak zitten 2 kleine zakjes voor bijvoorbeeld lippenstift. En tot slot zitten er zakjes aan de binnenkant aan de voorkant, waar je notitieblaadjes en je mobieltje in kunt doen. 
De flap met bollen hangt los over de tas.
Al met al een zeer complete en unieke werktas! Je kunt 'm ook als luiertas gebruiken.

Hier kun je wat meer lezen over onderhoud van de tas.

Maten

De buitenmaat van de tas is breed ca 45 cm x hoog ca. 25 cm x diep ca 8 cm
Laptopvak = 30 x 22 x 2 cm
Flessenvak = 9 x 7cm
Voorvak = 30 x 22 x 5cm
Kleuren: okergeel (flap), oranje (zij en onder), grijs en groen (voor en achter)
Voering is bruin met geel en witte strepen

Meer over het materiaal van deze tas kun je hier lezen.

No B 02.01

Yellow Rocks is uniek!